Spring naar inhoud

Met m’n handen in de klei

Sinds ik als psycholoog werk, merk ik hoe belangrijk het is om naast zo’n intensieve bezigheid waarin je vooral met je hoofd bezig bent, ook met je handen en je lijf bezig te zijn. Sporten, einden fietsen, maar ook knutselen hielpen mij daar de afgelopen maanden heel goed bij. Maar sinds vorige week ben ik pas echt met m’n handen bezig. Met m’n handen in de klei zelfs. Ik vind het heerlijk om zo concreet (en hard!) te werken om mijn stukje grond klaar te maken voor een nieuwe moestuin. Zodra ik daar het hek doorloop, vergeet ik de tijd. Heerlijk! En morgen gaan de eerste plantjes de grond in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij