Spring naar inhoud

Kiekeboe

Een braakliggend veld voor zolang ik me kan herinneren. Niks bijzonders aan. Pasgeleden waren ze met wat leidingwerk bezig en lag de boel open. Nu is het weer hetzelfde onaangeroerdw stuk land. Maar terwijl we er vandaag voor de zoveelste keer deze week voorbij fietsen, valt het me opeens op. Was hij er altijd al? Of is hij pas neergezet? Of pas gemaakt op een al bestaand paaltje? Het verkeerslicht springt juist op groen als ik dol enthousiast van de bagagedrager spring en ernaar toe ren voor deze foto. Dan maar een rondje wachten. Klein geluk is belangrijker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij