Spring naar inhoud

Kleuren in bulk

Vandaag begon zangles weer live in de studio in Rotterdam en dat bezoekje aan Rotterdam combineerde ik maar gelijk met Gimsel. Want Gimsel is de enige (biologische) winkel die ik ken die veel dingen in bulk verkoopt. En bulk is top: verpakkingsvrij, betaalbaar, hoeveelheid op maat. Maar staand voor die muur aan bakken vol bonen, zaden, noten, granen en gedroogd fruit werd ik ook weer helemaal vrolijk van de overvloed aan kleurtjes, texturen en vormen. Het ziet er zo mooi uit. Ik kijk uit naar mijn (om-de-)wekelijkse rondje langs dit schap in deze Rotterdamse winkel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij