Spring naar inhoud

Post

Ik hou van post. Ik kijk elke dag in onze brievenbus in de hoop een envelop met een bekend of onbekend handschrift te vinden. Meestal ligt er niets of enkel de huis ana huiskrant. Maar soms, net als vandaag, word ik verrast door onverwachte post: een lief berichtje van een vriend(in). Ik word er helemaal warm en blij van. Elke keer weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij