Spring naar inhoud

Plan(ne)tjes

Ik vind het heerlijk om projectjes en plannetjes te hebben. Nadenken over onze Tiny House droom, experimenteren met eten en artikelen lezen over plantaardig eten, mezelf steeds beter leren illustreren. Het zijn deze projectjes die me het gevoel geven dat het leven zin en kleur heeft, die me energie geven en laten sprankelen. Mijn nieuwste project is helemaal nieuw voor mij: moestuinieren. Deze week ga ik de grond klaar maken en gaan de eerste kant en klare plantjes én zaadjes de grond in. Ik ben benieuwd naar het avontuur en hoop er heel veel van te leren en genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij