Spring naar inhoud

Jungle van Dordt

Deze periode van eind mei tot eind juni is mijn favoriete periode van het jaar. Met alles in volle groei en bloei is het eiland van Dordt een lust voor het oog. Ik ga graag wandelen en fietsen, of dat nou over de eindeloze dijken is met landbouwvelden ernaast of door de jungle van de Zuid-Els. Alles is even prachtig. En midden in deze jungle snap ik niet meer waarom ik ooit op vakantie wilde. De rustgevende rivier, weilanden met koeien, prachtige wandelpaden, een prachtige binnenstad: Dordt heeft alles wat ik zoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij