Spring naar inhoud

Jungle van Dordt

Deze periode van eind mei tot eind juni is mijn favoriete periode van het jaar. Met alles in volle groei en bloei is het eiland van Dordt een lust voor het oog. Ik ga graag wandelen en fietsen, of dat nou over de eindeloze dijken is met landbouwvelden ernaast of door de jungle van de Zuid-Els. Alles is even prachtig. En midden in deze jungle snap ik niet meer waarom ik ooit op vakantie wilde. De rustgevende rivier, weilanden met koeien, prachtige wandelpaden, een prachtige binnenstad: Dordt heeft alles wat ik zoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij