Spring naar inhoud

Mijn leven illustreren

Mijn creatieve hobby’s (vrijwel allemaal op of met papier) zijn perfect te verenigen in mijn Bullet Journal. Zo ook mij nieuwste hobby: het illustreren van mijn dagelijks leven met aquarel. Deze maand heb ik mezelf getrakteerd op een lang gekoesterde wens: een meeneembaar setje aquarel met een waterbrush. De waterbrush heeft een heel klein reservoir met water waardoor je waar en wanneer je maar wilt kunt aquarellen. Het werkt echt superfijn en ik word er heel blij van om nieuwe dingen uit te proberen! Vandaag stond mijn dagboek in het teken van moestuinieren en dus werd mijn tekst vergezeld van zelf geïllustreerde groente en fruit.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij