Spring naar inhoud

Snoezige kiekeboe

Een avondwandeling vol klein geluk. Na een paar honderd meter een kennis tegenkomen met wie we heel leuk bijkletsen en die ons meteen weer allerlei toffe kennis gaf over eetbare planten in de berm. Mooie fluffy grashalmen die van dichtbij zo bijzonder en gedetailleerd zijn. Als vanouds een zak chips kopen en al lopend meteen leegeten zonder schuldgevoel. Een kick nieuwbouwproject met oude zeecontainers bekijken. En daar vlakbij, naast een prachtige witte rozenstruik vol in bloei, dit snoezige tafereeltje waarvan ik een grote glimlach rond mijn mond kreeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij