Spring naar inhoud

Samen is leuker

Samen delen is leuker. Zo geniet ik enorm van de uitwisseling van recepten en ervaringen over veganisme met een vriendin. En toen ze me vandaag een stukje chocoladebananentaart aanbood, kon ik natuurlijk niet weigeren. Bij het ophalen kreeg ik zelfs nog een stekje van een snoeppaprikaplantje cadeau. Driedubbele vreugde. 🥰

2 antwoorden »

    • Oh dat ziet er ook echt superlekker uit. Dan moet ik het maar ter plekke komen eten😘 Ik heb geen warmhoud-/koetascombinatie, die staat nog op het verlanglijstje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij