Spring naar inhoud

Creatieve keuzes

Ik schrijf al jaren dagboek maar sinds ik een nieuwe manier van journalen heb afgekeken van een creatieve youtuber, ben ik het nog leuker gaan vinden. Nu begin ik m’n schrijfmoment met het uitkiezen van een paar bijpassende plaatjes en een mooi achtergrondpatroontje. Ik heb een hele verzameling aangelegd, uit tijdschriften geknipt, en ik word er heel blij van als ik de genomineerde plaatjes klaarleg om te kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij