Spring naar inhoud

Creatieve keuzes

Ik schrijf al jaren dagboek maar sinds ik een nieuwe manier van journalen heb afgekeken van een creatieve youtuber, ben ik het nog leuker gaan vinden. Nu begin ik m’n schrijfmoment met het uitkiezen van een paar bijpassende plaatjes en een mooi achtergrondpatroontje. Ik heb een hele verzameling aangelegd, uit tijdschriften geknipt, en ik word er heel blij van als ik de genomineerde plaatjes klaarleg om te kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij