Spring naar inhoud

Doodling

Een voordeel van de door corona gedreven omschakeling naar telefonische begeleiden op mijn werk, is dat ik nu tijdens de gesprekken ongestoord van doodlen. Tekenen (of dat nu simpele patroontjes en bloemetjes of portretjes zijn) helpt me om me te concentreren op het gesprek. Als de patiënt in de kamer zit, komt dat een beetje raar over, dus ik zie het als een cadeautje dat dat nu wel even kan. En soms komt er nog wat tofs uit ook!

IMG_20200518_104432

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij