Spring naar inhoud

Vegan mjam

Een dertig-dagen vegan challenge en het voornemen om daarna vegan te blijven. Het is een uitdaging die Sander en ik met trots, dankbaarheid en vreugde hebben aangenomen. Onderdeel daarvan is uitproberen met heel veel nieuwe recepten. Ik hou enorm van koken en geniet van alle nieuwe smaken en combinaties die ik nu weer ontdek. Daarnaast is gezond en vers koken iets waar ik sowieso graag mijn tijd en energie in steek. Maarrrrr, lekkernijen mogen ook niet ontbreken! Dus daarom vandaag op de planning: vegan kokosmakronen. Jammie!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij