Spring naar inhoud

Guilty pleasure

Net als vele andere vrouwen ben ik gevallen voor de verslavende boekenserie De Zeven Zussen. Inmiddels zijn het zes dikke pillen, ieder boek over het leven en de achtergrond van één van de geadopteerde zussen. Heerlijk om binnen een paar pagina’s te verdwijnen in een andere wereld die maar liefst 700 paginas doorgaat. De combinatie tussen waargebeurde historische gebeurtenissen, diep uitgewerkte karakters, maatschappelijke thema’s, prachtige landschapsbeschrijvingen en romantiek maken het een heerlijke boekenserie. Misschien niet de meest hoogstaande literatuur maar het zit echt goed in elkaar en ik hou ervan om af en toe toe te geven aan een heerlijke guilty pleasure!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij