Spring naar inhoud

Guilty pleasure

Net als vele andere vrouwen ben ik gevallen voor de verslavende boekenserie De Zeven Zussen. Inmiddels zijn het zes dikke pillen, ieder boek over het leven en de achtergrond van één van de geadopteerde zussen. Heerlijk om binnen een paar pagina’s te verdwijnen in een andere wereld die maar liefst 700 paginas doorgaat. De combinatie tussen waargebeurde historische gebeurtenissen, diep uitgewerkte karakters, maatschappelijke thema’s, prachtige landschapsbeschrijvingen en romantiek maken het een heerlijke boekenserie. Misschien niet de meest hoogstaande literatuur maar het zit echt goed in elkaar en ik hou ervan om af en toe toe te geven aan een heerlijke guilty pleasure!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij