Spring naar inhoud

Experimenteren en proberen

Hoewel ik heel lang een moeilijke eter ben geweest, heb ik de afgelopen jaren ontdekt dat ik koken superleuk vind om te doen. Daardoor ben ik ook een stuk makkelijkere eter geworden. Ik geniet er enorm van om te experimenteren en proberen. Zelf naanbrood maken, chocoladenotenrotsjes smelten, uitproberen met verse en (zelf) gedroogde kruiden. Daarbij vind ik het een mooie oefening om niks weg te gooien maar alles te conserveren, verwerken of in dit geval drogen om het later alsnog te kunnen opeten. Ben benieuwd of dit projectje dille lukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij