Spring naar inhoud

De meeste mensen deugen

Nu de quarantaine en maatregelen alweer bijna twee maanden duren, lijkt het misschien alsof de altruistische initiatieven van het begin zijn uitgedoofd en hebben plaatsgemaakt voor egoïsme. Maar tussen de uitzonderingen die geen afstand houden en misbruik maken van de situatie, zie ik vooral heel veel mensen die hun best doen er het beste van te maken. En ook na zeven weken kom ik nog regelmatig mooie initiatieven tegen. Vandaag deze prachtige brievenbus nabij m’n werk. Daar word je toch warm van! Het laat mij maar weer zien: de meeste mensen deugen. Laten we blijven geloven in het goede van de mens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij