Spring naar inhoud

Dordtofiel

Ik ben een Dordtofiel. Ik hou van deze stad, van de dijken, de rivieren, de leuke diversiteit aan wijken maar vooral de binnenstad. Maar er heerst corona. En braaf als ik ben, probeer ik mezelf dus in te houden en niet al te vaak zonder reden naar de prachtige binnenstad van ons mooie Dordt te fietsen. Het is in de jaren dat ik in deze stad woon nog maar weinig voorgekomen dat ik een aantal weken lang helemaal niet in de binnenstad niet te vinden was. Nu gebeurt dat wel. Maar daarom geniet ik er nu juist extra van als ik er toch weer eens moet zijn. Dan maak ik bewust een klein toeristisch rondje op weg naar mijn bestemming. Zo ook vandaag, en op dit hoekje sloeg mijn hart even een slag over. Prachtig toch!

1 antwoord »

  1. Wat een schitterend plaatje. De aloude kerk maakt het Dordt, het zonnige licht op de straat met de donkere wolken verderop, geven een prachtig effect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij