Spring naar inhoud

In de natuur

Wat een fijn begin van de dag. Een rugzakje met tekengerei en een picknickkleed. Een mooi plekje in het parkje om de hoek en dan lekker de bloemen tekenen die ik tegenkom. Goed kijken, tekenen. Nog beter kijken en het opnieuw tekenen. En bij elke keer dat ik beter kijk, zie ik hoe prachtig en gedetailleerd de bloemen zijn. Ik voel me vervuld en dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij