Spring naar inhoud

In de natuur

Wat een fijn begin van de dag. Een rugzakje met tekengerei en een picknickkleed. Een mooi plekje in het parkje om de hoek en dan lekker de bloemen tekenen die ik tegenkom. Goed kijken, tekenen. Nog beter kijken en het opnieuw tekenen. En bij elke keer dat ik beter kijk, zie ik hoe prachtig en gedetailleerd de bloemen zijn. Ik voel me vervuld en dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij