Spring naar inhoud

Vakantiehuisjesleven

Het was de afgelopen weken even wennen dat alle activiteiten in onze vrije tijd ineens werden geannuleerd. Maar inmiddels heeft frustratie en onwennigheid plaatsgemaakt voor rust en dankbaarheid en geniet ik enorm van het ´vakantiehuisjesleven´ in mijn vrije tijd. In plaats van sociale afspraken en drukke dingen buitenshuis spendeer ik mijn tijd al tekenend, lezend, brieven schrijvend, kokend en wandelend. Ik vind het heerlijk, zo ongecompliceerd. Meer tijd voor mezelf heeft me enorm goed gedaan. Ik voel me dichter bij mezelf, meer uitgerust. Ik heb hobby´s weer opgepakt en dat maakt me blij. Lezen is er daar één van, heerlijk op mijn zonovergoten balkonnetje. En hoewel hij al een paar jaar lag te verstoffen in de kast, ben ik nu alsnog superblij met mijn e-reader, zeker nu de bibliotheek al zo lang dicht is. Nu heb ik toch allerlei inspirerende boeken dichtbij. Mijn vakantiehuisjesleven, dat ga ik niet zomaar weer inleveren als de maatschappij de komende weken stapje voor stapje weer opstart. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij