Spring naar inhoud

Quarantainekunst

Al vanaf de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en de quarantainemaatregelen die overal op aarde zijn ingesteld, werd mijn Instagram nieuwsoverzicht steeds meer gevuld met quarantainekunst. Illustraties over thuiswerken, binnenblijven en hoe je gezond en blij blijft ondanks de beperkingen. Ook ik vind het een mooie manier om een herinnering te maken aan deze bijzondere periode. Mijn eerste grote kunstwerk is deze illustratie in aquarel van Sander die thuiswerkt. Ik vind het een hele uitdaging maar ook echt heel leuk om eens zo’n uitgebreid werk te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij