Spring naar inhoud

Museum op straat

Ik vond het al gaaf toen het Dordts museum gesloten was voor een lange renovatie: de levensgrote prints van schilderijen op flats en andere gebouwen in de stad. Dat alweer een jaar of acht geleden, maar de schilderijen hangen er nog steeds en maken me aan het glimlachen. En zo nu en dan kom ik nog steeds schilderijen tegen op plekken waarvan ik het nog niet wist, zoals hier in Wielwijk. Misschien zijn het er door de coronatoestand en de verplichte sluiting van musea nog wel meer geworden. Leuk toch, een stad als openlucht museum vol schilderijen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij