Spring naar inhoud

Petrichorgenot

Na zoveel dagen zon en droogte doen volgens mij alle planten een vreugdedansje van de regen vandaag. Dat het weer wat koeler is, vind ik wel fijn. Dat het nat is buiten vind ik niet zo erg. Maar wat ik het heerlijkste vind aan de regen, is de geur die opstijgt uit de nat geworden aarde. Die geur heet petrichor, las ik ooit eens. Het is de geur waar ik het meest gelukkig van word. Ik hou niet van parfums en deo’s maar doe mij maar bussen vol petrichor. Loving it!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij