Spring naar inhoud

Ik lust eigenlijk best veel

Ik ben lang een hele moeilijke eter geweest. Viste de rozijnen uit de kerriesaus en mijn appeltaart, trok mijn neus op voor feta en olijven (en tal van andere dingen), kreeg prei en spruiten niet door m’n keel. Mijn moeder zal het lang niet altijd makkelijk hebben gehad met mij als eter. Maarrrr sinds ik op mezelf woon en heb ontdekt hoe superleuk ik het vind om te koken, wordt mijn eetlust elk jaar een beetje verder uitgebreid. Met inmiddels flink veel pagina’s in mijn receptenboekje was het tijd om eens orde te scheppen. En nu verbaas ik me over de hoeveelheid plakkers voor lekkere soepen, salades en gerechten. Ik lust eigenlijk best veel!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij