Spring naar inhoud

Elkaar opfleuren

Het is in deze tijd belangrijk om elkaar op te fleuren. Elkaar te laten merken dat we om elkaar geven en aan elkaar denken. Kaartjes, een bloemetje, even een appje… kleine gebaren voelen soms voor de ander heel groots. Dit beeld in de hal van onze flat brengt ook een glimlach op mijn gezicht. Onverwachts een bloemetje langsbrengen heeft het risico dat iemand niet thuis is maar dit is toch slim opgelost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij