Spring naar inhoud

Groeikracht

Met de hamsterreactie op het uitbreken van corona in Nederland was niet alleen het toiletpapier en meel uitverkocht, maar gek genoeg ook het kattengras. Met mijn talent om onze kattengrasplantjes te vergeten bij de waterronde, was ons plantje al een tijdje afgestorven en waren we nodig toe aan een nieuwe plant. De katten begonnen namelijk voorzichtigjes op andere planten te knabbelen.. Uit gebrek aan kant- en klare kattengrasplantjes heb ik snoepjes met kattengras gekocht als tussenoplossing en een DIY-kit om kattengras te kweken. De snoepjes zijn een leuk spelletje: we rollen ze door de lange gang en de katten vliegen er achteraan, zo lekker vinden ze ze. En het kattengras groeit inmiddels: al na een dag kwamen de eerste groene sprietjes tussen de korrels tevoorschijn. Het groeiproces gaat snel en mooi, heel leuk om te volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij