Spring naar inhoud

Buitenspelen

Nu de scholen dicht zijn en ook alle buitenschoolse activiteiten zijn opgeschort, zijn kinderen thuis tot vervelens aan toe. En dus schieten al het prachtige elektronische speelgoed tekort en grijpen kinderen weer terug op ouwe gouwe spelletjes: hinkelen op de stoep, stoepkrijten, tikkertje en verstoppertje. Het valt nu pas weer op hoeveel kinderen er zijn, nu zoveel stoepen worden versierd met poppetjes, diertjes, letters en vormpjes. Of zouden sommige thuiswerkende ouders ook af en toe gaan buitenspelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij