Spring naar inhoud

Trapje langszij

Ik ben al zeker honderd keer over hetzelfde dijkje gefietst. En toch zag ik vandaag pas dit prachtige stukje natuur. De intieme verstrengeling van boomschors met de wortels van een klimplant en dan de paddenstoelen, als trapje langszij voor insecten en vogels. Prachtig! Al fietste ik er in eerste instantie hard aan voorbij, op weg naar huis, besloot ik toch maar even om te draaien om het eens beter te bekijken en een foto te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij