Spring naar inhoud

Trapje langszij

Ik ben al zeker honderd keer over hetzelfde dijkje gefietst. En toch zag ik vandaag pas dit prachtige stukje natuur. De intieme verstrengeling van boomschors met de wortels van een klimplant en dan de paddenstoelen, als trapje langszij voor insecten en vogels. Prachtig! Al fietste ik er in eerste instantie hard aan voorbij, op weg naar huis, besloot ik toch maar even om te draaien om het eens beter te bekijken en een foto te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij