Spring naar inhoud

Een mooi duet in geel en wit

2020-04-13

Het is voorjaar. Overal zie ik lentebloesems in alle kleuren roze die je maar kan bedenken. Tijdens wandelingen regent het vaak biologische bloesemconfetti. Het maakt me blij. Maar waar ik nog het meest blij van word, zijn de kleurige bermen vol koolzaad. Vaak geflankeerd door fluitekruid, een mooi duet in geel en wit. Geel is echt mijn lievelingskleur en de volle bossen gele koolzaad maken elke saaie snelweg ineens een beetje gezelliger. Jongens, nu moet je genieten, want nu is het echt het mooiste seizoen van het jaar. Dus kijk naar buiten, maak – als het kan – een wandeling, kijk om je heen, ruik, sta stil bij alle kleuren en vormen van het nieuwe leven. Het is lente, joehoeeee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij