Spring naar inhoud

Picknicken maar dan anders

2020-04-11

Iets wat voor mij echt enorm bij lekker weer en zomer hoort, is picknicken. Ik geniet al van het proces vooraf: naar de supermarkt, lekkere dingetjes kopen, zorgvuldig de mand inpakken, alles nog een beetje geheim houden voor Sander zodat het een verrassing is wat er allemaal is. Een mooi plekje uitzoeken, het vrolijke picknickkleed uitspreiden, alle hapjes uitstallen en dan heerlijk lui smikkelen en op je buik liggen soezen in de zon. Ik vind het zo fijn! Met het sterke advies om tijdens deze paasdagen toch echt thuis te blijven en parken/natuurgebieden te vermijden, besluiten Sander en ik om dan maar binnen te picknicken. Zo kunnen we toch wat leuks doen, maar ons ook houden aan de adviezen. Eigenlijk is het net zo leuk en lekker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij