Spring naar inhoud

Picknicken maar dan anders

2020-04-11

Iets wat voor mij echt enorm bij lekker weer en zomer hoort, is picknicken. Ik geniet al van het proces vooraf: naar de supermarkt, lekkere dingetjes kopen, zorgvuldig de mand inpakken, alles nog een beetje geheim houden voor Sander zodat het een verrassing is wat er allemaal is. Een mooi plekje uitzoeken, het vrolijke picknickkleed uitspreiden, alle hapjes uitstallen en dan heerlijk lui smikkelen en op je buik liggen soezen in de zon. Ik vind het zo fijn! Met het sterke advies om tijdens deze paasdagen toch echt thuis te blijven en parken/natuurgebieden te vermijden, besluiten Sander en ik om dan maar binnen te picknicken. Zo kunnen we toch wat leuks doen, maar ons ook houden aan de adviezen. Eigenlijk is het net zo leuk en lekker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij