Spring naar inhoud

Huwelijksbankje

Maandagochtend. Het is rustig in het natuurgebied waar ik heb besloten een uur te gaan wandelen. Even weg uit ons kleine en warme appartement. Even alleen. Even fluitende vogels en ritselende boombladeren om me aan op te laden. Ergens tijdens mijn wandeling kom ik dit mooie tafereel tegen. Een bankje, gearmd met een boom. Het brengt een glimlach op mijn gezicht, het is zo’n leuk gebaar. Ik ben ook wel even toe aan zitten en het is een prachtplek om even om me heen te kijken. Ik ga zitten en zie op het kleine zilveren bordje dat dit het huwelijksbankje is ter ere van het huwelijk van Anne en Evert. Nog een glimlach. En terwijl ik daar naar het uitzicht kijk, beeld ik me in hoe Anne en Evert hier liefdevol hand in hand om zich heen kijken (of juist enkel oog hebben voor elkaar en niet eens zien hoe prachtig het hier is). Mooi toch? ✨🧡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij