Spring naar inhoud

Schot in de roos

Sowieso word ik heel vaak blij van dit kleine kalendertje op onze wc. Tussen alle mooie reisfoto’s hangt het aan een touwtje aan een spijker. De ene dag een natuurweetje, de volgende dag een levensles van iemand uit de Flowredactie. En zo nu en dan een quote. Die van vandaag is van Albert Schweitzer en komt precies op het juiste moment:

Uiteindelijk valt alles op zijn plek. Tot dan, lach om de verwarring, leef voor de momenten en weet: alles gebeurt met een reden.

Het moment waarvoor ik vandaag leefde was de grootse glimlach op. Het gezicht van mijn oma toen ik haar vanochtend Brokkinggebak en bonbons bracht en we ’s avonds (netjes gescheiden door 1,5 meter) met een delegatie van de familie beneden haar appartement op straat een verjaardagslied zongen, met mijn stoepkrijtversiering op de grond. Het is een rare tijd, maar we maken er wat van. En klein (en groot) geluk blijft aanwezig. Gelukkig maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij