Spring naar inhoud

Lentedag vol dankbaarheid

Vandaag is een lentedag vol dankbaarheid. Want ik zie vandaag zoveel dingen waar ik blij van word.. Hoe de zon door de jonge lenteblaadjes valt en een prachtig heldergroene, bijna transparante kleur geeft. Een knalrode moedige tulp in een dor droog veld. Bloesem van dieproze tot parelwit in allerlei vormen en maten. Een lieve bemoedigende glimlach uitwisselen met praktisch iedereen die ik tegen kom op straat. Er is ondanks alles elke dag genoeg om dankbaar voor te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij