Spring naar inhoud

In de rust

Waar het, sinds iedereen thuis zit, in de weekenden mij te druk is in de parken en natuurgebieden, is het op deze maandag in de vroege middag heerlijk stil. Op één luidruchtige crossmotorrijder na, loop ik in mijn eentje rond tussen de net uitlopende bomen, de rustige watertjes en de luid zingende vogels. Ah, het is maar een wandelingetje na m’n lunch maar het doet me zo goed om op een plek te zijn die zich niets aantrekt van het hele Coronacircus. De natuur brengt me zoals altijd tot rust en tot verwondering. En op dit prachtige plekje zag ik iemand die zijn week begon met een frisse duik in het water. Hmmm. ☺️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij