Spring naar inhoud

Nieuwsgierig aagje

Onze katten zijn nu een maand of negen bij ons en worden nog steeds elke maand een beetje meer ontspannen. En daarmee ook nieuwsgieriger. Sindskort heeft Abel ontdekt dat onze kledingkast allerlei onontdekte hoekjes bevat. Zodra de deur opengaat voor een onderbroek of vest, springt hij – hups! – erin en gaat al snuffelend rond. Of (en dat gebeurt eigenlijk net zo vaak) hij gaat gewoon direct languit liggen op zijn nieuwe rustige plekje. Ik word zo blij van die kat!

1 antwoord »

  1. Ahhhhh wat een schattige foto, ja kan me voorstellen dat je zo blij wordt van die kat. Een dier kan je leven zo verrijken. Ze zijn zóooooo trouw En geven zoveel liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij