Spring naar inhoud

Berenjacht

Een heel erg leuk initiatief wat inmiddels wijd is verspreid in Nederland, vind ik de berenjacht. Overal in vensterbanken hebben mensen hun teddybeer neer gezet, zodat thuiszittende ouders en kinderen samen op een speurtocht kunnen. Het ziet er zo ontzettend vrolijk uit en dus kijk ook ik tijdens mijn wandelingen en fietstochten goed om me heen of ik teddyberen zie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij