Spring naar inhoud

Museum van jezelf

Via instagram kwam ik de Vink Academie Fotoweek tegen, een fotochallenge van een week waarbij Laura Vink (van de Vink Academie dus) elke dag een fotografie opdracht geeft die je tijdens deze Coronatijd thuis kunt uitvoeren om je creativiteit wakker te maken. Vandaag was een heel erg leuke opdracht: maak een museum van jouw leven in de vorm van een flatlay. Met andere woorden: verzamel een aantal kenmerkende spulletjes die iets vertellen over jouw leven en fotografeer ze van bovenaf. Dit was het resultaat. Ik vind ‘m superleuk geworden!

View this post on Instagram

Museum van mezelf . 1. Inspiratiedoosje. Ik ben altijd op zoek naar het mooie in het leven.In dit inspiratiedoosje heb ik allerlei dingen verzameld die me kunnen helpen om dat weer te zien als ik me even niet zo top voel. 2. Mooi servies. Ik spaar al jaren mooie schaaltjes in alle kleuren van de regenboog. Van de meeste schaaltjes weet ik ook precies waar ze vandaan komen, zoals deze twee uit Nijmegen en Parijs. 3. Bullet Journal. Ik schrijf al dagboek sinds groep acht van de basisschool. 40+ dagboeken verder ben ik inmiddels overgestapt op een bullet journal maar ik schrijf nog steeds iedere dag. 4. Creativiteit. Ik hou enorm van tekenen, illustreren en knutselen, met papier. 5. Zuid-Oost-Azië. In 2015-2016 ben ik met Sander vier maanden op reis geweest in Azië. Deze backpackreis heeft veel indruk op me gemaakt en twintig ingelijste foto's op ons toilet herinneren me iedere dag aan die ervaring en wat het me aan mooie lesse leerde. 6. Planten. Ik ben gek op planten. Het liefst kocht ik wekelijks het tuincentrum leeg maar inmiddels hebben Sander en ik een stop op nieuwe planten gezet, om te voorkomen dat ons huis dichtslibt of de katten de planten opeten. Maar toch, loving them! 7. Bijbel. Geloof en spiritualiteit zijn heel belangrijk voor me. Het christendom heeft me gevormd tot wie ik ben, hoewel ik me nu meer laat inspireren door (zen)boeddhisme en de yoga filosofie. 8. Dordrecht. Geboren en getogen in deze prachtige oude stad. Ik ben echt een ambassadeur voor Dordt en geef graag rondleidingen! 9. Ukelele. Muziek maken is heel belangrijk voor me. Zingen doe ik het allerliefst, waarbij ik mezelf begeleid op allerlei instrumenten. 10. Camera. Fotografie is een passie en hobby van me. Regelmatig trek ik er op uit om fotootjes te maken. 11. Getrouwd. In juni vorig jaar zijn Sander en ik getrouwd. Ik denk er iedere dag met veel liefde en dankbaarheid op terug. 12. Receptenboekje. Ik geniet van koken en nieuwe recepten uitproberen. Dit boekje is mijn receptenboekje. Ik kreeg het als souvenir van een goede vriend en hij is inmiddels bijna vol met allerlei lekkere dingen! . #museumvanjezelf #vafotoweek #flatlay

A post shared by Marijke de Heer (@marijkerddeheer) on

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij