Spring naar inhoud

Creabea

Ik vind het heerlijk om illustrators, fotografen en andere kunstenaars te volgen en me te laten inspireren door hun werk. Zo ontdekte ik laatst een Youtuber die zich veel bezig houdt met creativiteit in haar Bullet Journal. Leuk om te zien hoe zij het weer totaal anders aanpakt. Met een livestream vol praatjes pot (heerlijk op de achtergrond) is het heerlijk om zo een avond lang te knippen, plakken, tekenen en schrijven. De tijd vliegt en mijn hart is licht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij