Spring naar inhoud

Niet te tellen

Prachtige takken vol kleine bloesemkunstwerkjes onderweg van de supermarkt naar huis. De vrijheid om nog een wandeling te kunnen maken en naar buiten te gaan. Een handgemaakte illustratie over de mail naar opa en oma die 65 jaar getrouwd zijn. Eerder klaar met werk waardoor ik nog een heerlijke fietstocht over ons prachtige eiland kon maken. De zon in mijn gezicht, de wind in mijn haar, het gevoel zo springlevend te zijn. Het lieve bericht van de juffen en meesters voor de thuiszittende leerlingen op de ruiten van de basisschool naast mijn huis. Een enorm fijn huis om thuis te komen met mijn lieve San en de katten.Een groot bureau vol knutselspullen en een inspirerende creatieve livestream via YouTube. Zoveel mooie dingen om dankbaar voor te zijn vandaag. Wel tien foto’s maakte ik. Maar ik kan er maar één kiezen voor op deze blog… En dan wordt het toch het ultieme gevoel van vrijheid, fietsend over de dijken van ons eiland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij