Spring naar inhoud

Lievelingslente

Een gele overdaad, vrolijk zwiepend in de wind. Deze plant is echt mijn lieveling in de lente. Overal kom ik hem tegen, als struik netjes in vorm gesnoeid, of als bos verwilderde sprieten. In welke vorm of grootte hij ook komt, i love it. Het knalgeel maakt me gewoon vrolijk!!

Oh, en deze wilde ik je ook niet onthouden. Het is een liefdevol en erg goed advies in de gekke tijd waarin we nu leven: wees tevreden met wat er is. Vindt vreugde en voldoening in het kleine binnenleven. Maar dat is soms wel een kunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij