Spring naar inhoud

Ontspan

Vandaag kreeg ik een kaartje door de bus van een vriendin. “Ontspan” stond erop. Verplicht thuisblijven, geen mogelijkheden buiten de deur, geen fysieke sociale contacten.. het vraagt om bewust andere keuzes maken om toch te ontspannen en jezelf te vermaken. Gelukkig heb ik pasgeleden nog een old-school meidenfilm opgeduikeld: It’s a Boy Girl Thing. Dus daar gaan we dan. Samen onder een dekentje, poezen in de buurt, wijntje erbij….. heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij