Spring naar inhoud

Hoe meer, hoe beter

“Hoe meer, hoe beter”

Hoewel ik vrij minimalistisch leef (en probeer te leven), geldt deze uitspraak voor mij op één vlak wel: als ik eten maak, dien ik het het liefst op in mijn prachtige verzameling gekleurde schaaltjes. En hoe meer er daarvan op tafel staan, hoe beter, want ik word er enorm vrolijk van. Kijk nou zelf, dit ziet er toch prachtig uit? Het liefst stop ik ook ingrediënten in een schaaltje met een contrasterende kleur, zodat het nog meer knalt en opvalt. Ik denk oprecht dat mijn eten ook lekkerder smaakt als ik zo vrolijk ben van al die schaaltjes!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij