Spring naar inhoud

Nooit te oud om te leren

Iets wat ik me maar al te vaak realiseer is dat volwassen worden vaak gepaard gaat met stoppen met leren en stoppen met spelen. Zoveel mensen die ik zie (zowel binnen als buiten mijn spreekkamer) zijn zo gewend om hun dagen te vullen met dingen die moeten, nut hebben, iets opleveren. Zelfs creatieve hobby’s worden vaak tegen een hoge lat gelegd: het moet mooi zijn, ergens op lijken of ergens toe leiden. Ook ik ben daaraan regelmatig schuldig. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren, en ook kun je weer herleren om te spelen, te doodlen, te proberen, te rommelen. Om te kliederen in schetsboekjes, uit te proberen met verf, potloden en fineliners om te zien wat eruit komt. Dankzij dat krankzinnige virus neem ik (noodgedwongen) extra de tijd voor leuke dingen en creativiteit. Via Skillshare vond ik deze aquarel-tutorial. Heerlijk om weer eens te kliederen en prutsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij