Spring naar inhoud

De lente wist het niet

De hele wereld staat op zijn kop, mensen blijven binnen, andere mensen zijn ziek en gaan dood, de economie ligt op zijn gat. Maar de lente wist het niet en gaat dus gewoon lekker haar gang. Knippen aan de bomen, mijn favoriete knalgele struiken weer vol in bloei, zonneschijn en lievere temperaturen. Heerlijk. Ondanks de corona angst Zangles vandaag ging (nog) wel door en onderweg van het station trakteerde de lente me op deze prachtige bloesemboom. En en passant stak een anoniempje me ook nog een hart onder de riem…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij