Spring naar inhoud

Alle tijd van de wereld

Het was niet de planning, maar nu onze vakantie precies samenvalt met de extra maatregelen omtrent de toenemende corona-crisis, biedt dat ook weer allerlei mogelijkheden. In plaats van alle makkelijk te verzinnen dingen als wat gaan drinken, naar de kringloopwinkel of naar het strand en wat lunchen ergens, zijn we huisgebonden. Dat betekent: zeeën van tijd voor allerlei rustige dingen. Lezen, muziek maken, yoga, illustreren, maar ook de schuur eens opruimen en alle schroefjes sorteren. Eigenlijk wel fijn om te doen en vet gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij