Spring naar inhoud

Vrijheidsbesef

Hoewel het weekend samen weg niet doorgaat hebben we vandaag wel een dagje samne gepland. Met vier vriendinnen even naar ene natuurgebied om de hoek, knutselen, samen eten en de uitslag van Wie is de Mol? kijken. We zijn ons er goed van bewust hoe anders de wereld met deze coronagekte morgen uit kan zien en genieten extra van de zon, het bos, het goede gezelschap en de vrijheid van beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij