Spring naar inhoud

Klein geluk

Nu Corona de wereld teistert en stap voor stap het dagelijks leven wordt stilgelegd, zien de dagen er toch een stukje anders uit. Als je niet op vakantie kunt gaan, concerten en evenementen worden afgelast en iedereen met verkoudheidsklachten thuis moet blijven, word je teruggeworpen op de basis. Want wat blijft er over als je buitenhuis geen hippe dingen meer onderneemt en sociaal leven beperkt is? Goed gezelschap, op tijd naar bed, boeken lezen, muziek maken, lekker warm douchen. Uitgebreid koken, films kijken, brieven schrijven, hobby’s. Wij genieten van afbakpizza’s en NPO-series. Klein geluk. Waarom lijken zoveel mensen een corona-pandemie nodig te hebben om te beseffen hoe waardevol dat is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij