Spring naar inhoud

Gele gloed

Overal staan nu de narcissen in volle bloei. Saaie middenbermen zijn ineens leuk om naar te kijken, onopvallende grasveldjes worden ermee opgeleukt en de wereld ziet er in dit grauwe staartje winter een stuk fleuriger uit. Tijdens het wandelen zag dit veld narcissen er uit als een gele gloed: de losse bloemen kun je niet onderscheiden en het is een groot vrolijk geel vlak. Daar word ik superblij van. Van dichtbij is het ook mooi, maar heel anders. Dan zie je de mooie vorm van de bloemen, het contrast tussen het diepe groen en het felle geel. Ahh, ik hóu van de lente en hij is steeds dichterbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij