Spring naar inhoud

Gezamenlijk dutje

Vandaag besloot ik even een middagdutje te doen. Even twintig minuten bijtanken om daarna weer fris te zijn. Heerlijk vind ik dat, om wakker onder de dekens te kruipen, te genieten van de warmte en het niks hoeven. Al snel voel ik mezelf dan in slaap sukkelen en dat dat gewoon even mag, is super fijn. Maar het allerfijnste: word ik wakker, liggen de katten vlak bij me op de vensterbank óók te dutten. Schattig gezicht toch, zo knus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij