Spring naar inhoud

Zondag

Geslapen zonder een wekker te hebben. Wakker worden van het daglicht en een sluimerende honger (oke, en van Abel die luidkeels mauwt om aandacht en eten). Sander bereidt een dienblad met een klein ontbijtje voor. Ik installeer onze zondagochtend bioscoop. Tijd voor ons favoriete samenmoment. Wie is de Mol? terugkijken met ontbijt op bed en zo zonder haast onze zondag beginnen. Heerlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij