Spring naar inhoud

De perfecte dag

Reeuwijk. De plas. De wind die het water opstuwt tot het donkerblauwe rimpels heeft. De zon die de rietstengels aan de kant bijna doorzichtig maakt en doet glinsteren als diamant. De honderden vogels die in grote zwermen door de lucht dansen en weer neerstrijken bij nog meer vogels. De rust en tijd. De fijne gesprekken. De lange verfrissende wandeling. De perfecte dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij