Spring naar inhoud

Wind door je haren

Een zonnige dag. Een uitzondering in deze natte periode. Ik pak meteen mijn kans en fiets vanaf de sportschool niet meteen richting huis maar naar de Kop van het Land. Even een rondje dijken fietsen. De ruimte van de polders ervaren. De stilte van de dijken in me opnemen. Me door elkaar laten rammelen door de wind zodat ik alles vergeet en alleen maar in het nu ben. Ik heb ongeveer de hele dijk lang tegenwind en kom kapot thuis (ook nog spierpijn van het trainen namelijk). Maar ik voel me heerlijk. Ik heb het gemist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij